Ruimte installateurs

Sinds januari  2021 is Budebrus uw exclusieve partner van Buderus installateurs in regio Brussel en Waals Brabant.

BudeBrus biedt installateurs

  • Een grote ontvangstruimte, die 100% Buderus is, met een verluchte showroom waarin alle toonaangevende Buderus producten te zien zijn.  De koffie? Die is op onze kosten.

  • Bekwame technische ondersteuning tot uw dienst en met rechtstreeks contact met de fabrikant.

  • Een grote voorraad reserveonderdelen.

  • Een zichtbaarheid van het merk Buderus en een marketingkracht (radiospot, webmarketing, …) in de buurt.

  • Zakelijke voorstellen via aanvragen van particulieren, die wij in onze showroom ontvangen.

  • Ondersteuning bij het opstellen van uw offertes.

  • Een vriendelijk en professioneel onthaal, in het Nederlands en in het Frans.

Bestel online of in de winkel

Bestel via onze e-shop of in onze winkel. Kun je een onderdeel niet vinden? Neem contact met ons op, we zullen het zeker op voorraad hebben!

Afhalen bij BudeBrus

Wilt u uw bestelling afhalen voordat u naar de werf vertrekt? Het is mogelijk! Wij leggen uw producten voor u klaar. Ze zullen klaar staan om door u of uw werknemers ontvangen te worden.

Levering ter plaatse

Wilt u dat wij uw producten direct op uw bouwplaats leveren? Geen zorgen! Wij streven ernaar om uw producten op tijd te leveren.

Buderus Superdealer betekent officiële Buderus distributeur

Wij zijn Buderus Superdealer, officiële Buderus distributeurs. Wij hebben een uitgebreide productkennis en mogen alle apparatuur en reserveonderdelen verkopen.

Prijslijsten Buderus

Download hier de prijzenlijst van Buderus

Residentiële installaties

Ongetwijfeld de belangrijkste catalogus in het Buderus-gamma aangezien hij alle verwarmingssystemen voor residentieel gebruik omvat: wandketels condensatie (Logamax plus), wandketels lage temperatuur (Logamax), vloerketel gas en stookolie condensatie (Logano plus), warmetepompen (Logatherm), zonne-energie (Logasol), warmwaterboilers en buffervaten (Logalux), Regelsystemen (Logamatic), toebehoren, systemen en pakketen.

Middelgrote en grote installaties

Buderus biedt wandketels voor middelhoog en hoog vermogen (70 – 100 kW), vloerketels condensatie (75 – 620 kW), vloerketels gas en stookolie condensatie (50 – 1200 kW), vloerketels gas en stookolie (401 – 2500 kW), thermische zonne-energiesystemen, Warmwaterboilers,
laadsystemen, Buffervaten,
verswaterstations en Regelsystemen.

Toebehoren Logafix

Naast de kwaliteit en betrouwbaarheid van de Duitse fabricage, betekent kiezen voor Buderus ook werken met accessoires die zijn ontworpen om bij het verwarmingssysteem te passen: Membraanexpansievaten, Verwarmingswaterbehandeling, Lucht- en vuilafscheiders, Circulatiepompen, Afsluitkranen en ventielen, Mengventielen en servomotoren.

Radiatoren

Buderus biedt ook een volledig gamma van warmteverdelers aan: vloerverwarming (Logafloor Comfort), Geprofileerde paneelradiatoren, Vlakke paneelradiatoren en Badkamerradiatoren (Logatrend) en Toebehoren voor radiatoren (Logafix / Honeywell).